Jäsenmaksut

Aikuisten ryhmissä maksu peritään käteisellä tunnin alussa.

Samalla jäsenmaksulla voit käydä kaikissa aikuisten ryhmissä.

Meillä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Tyky-Kuntosetelit sekä ePassi.

Lasten ryhmiin ilmoittautuminen sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Huom! Jos lapsesi on aiemmmilla kausilla jumpannut seurassamme, niin kokeile tilata järjestelmällä TÄÄLTÄ uusi salasana sähköpostiisi, jonka olet ilmoittanut lapsesi tietoihin.

Aikuiset

Syksy 2021 - Kevät 2022120,00 €

Syksy 2021

Kevät 2022

Seniorikortti Syksy 2021 - Kevät 2022

Seniorikortti Syksy 2021

Seniorikortti Kevät 2022

oikeuttaa Ikiliikkujat 65+ - ryhmään

Kertamaksu6,00 €

Lapset, myös Perheliikunta

Kausi 2021 - 2022

Kevät 2022

Ilmoittautuminen ennakkoon

80,00 €/ryhmä

50,00 €/ryhmä

hinta sisältää lapsen tapaturmavakuutusmaksun

Smartum-verkkopalvelu

Esitä maksustasi kuitti paperilla tai älypuhelimen näytöltä.

Verkkomaksussa jumppaaja tekee etukäteen maksun oman Smartum-verkkopalvelunsa kautta. Maksusta muodostuu kuitti jonka voi tulostaa tai näyttää älypuhelimen näytöltä jumpalle tullessaan. Maksulomakkeelle tulee kirjoittaa jumpan nimi ja pvm. Jos kyseessä on kausilipun maksu niin maksusta tulee ilmetä kauden tiedot. Vakuutusta ei voi maksaa Smartum-kortilla.

ePassi

Maksa verkkopalvelussa

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivulla. Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.

2. Kirjoita käyttöpaikan nimi ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse käyttöpaikka.

3. Anna kaikki pyydetyt tiedot ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien.

4. Allekirjoita sähköpostiisi saapuva kuitti, ja toimita se tarvittaessa käyttöpaikkaan

Maksa mobiilisovelluksella

(samat käyttäjätunnukset kuin verkkopalvelussa)

1. Mene käyttöpaikkaan ja etsi se ”Valitse toimipiste” -listauksesta.

2. Kirjoita maksettava summa tai valitse käyttöpaikan mahdollisesti ennakkoon antama palvelun hinta ja paina ”Maksa” -painiketta.

3. Tarkista maksu, hyväksy ja näytä maksukuitti heti kassalle.

Voit ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta maksutta.

Lisätietoja maksuista Katrilta p. 040 539 8067