Meidän seuramme

Kemin Naisvoimistelijat on perustettu vuonna 1932. Olemme Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Seuramme tarjoaa harrastusmahdollisuuden pienille lapsille, niin tytöille kuin pojille, sekä aikuisille aivan varttuneisiin liikkujiin asti. Myös aikuisten liikuntatarjonnassa on huomioitu sekä naiset, että miehet.

Tarjoamme tasokasta liikuntaa osaavien ohjaajien johdolla. Ohjaajat tekevät arvokasta työtä seuramme liikkujia ajatellen sekä laajemmin terveyden edistäjinä. Reippaat ohjaajat mahdollistavat seuramme toiminnan. Seurassa toimii seitsenhenkinen johtokunta, joka huolehtii käytännön asioiden organisoinnista.

Tervetuloa tutustumaan Kemin Naisvoimistelijoiden toimintaan, olit sitten nuori tai seniori, poika tai tyttö, mies tai nainen.  Sivuiltamme löydät treeniohjelman, ohjaajat ja johtokunnan yhteystiedot sekä muuta ajankohtaista. Ota yhteyttä, jos Sinulla on kenties uusia ideoita toimintaamme, palautetta, käyttämättömiä ohjaajan taitoja tai jotain muuta mielessäsi.

NÄHDÄÄN SALEILLA!

Seuramme säännöt

Kemin Naisvoimistelijat_säännöt.pdf (1.0 MB)