Tietosuoja ja lomakkeet

Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan astuvan tietosuoja-asetuksen (GDPR).

Seurassamme on valmistauduttu uuteen asetukseen mm. laatimalla tietosuojaseloste ja henkilörekistereistä tietosuojadokumentti.

GDPR-asetuksen tarkoituksena on parantaa EU-kansalaisten henkilötietojen suojaa. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa, eli esimerkiksi nimi, henkilötunnus, ikä, puhelinnumero, osoite yms. Henkilörekisterejä ovat kaikki listat ja muut materiaalit, joissa tällaisia henkilötietoja esiintyy.

Tietosuojaselosteesta henkilö näkee miten hänen henkilötietojaan käsitellään ja millaisia oikeuksia hänellä on.
Seuramme tietosuojaselosteen näet tästä.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti julkisissa tilaisuuksissa (esim. Ilopilleri) saa edelleen kuvata, mutta kuvien julkaisemiseen tarvitsemme seuramme jäseniltä kuvaus-ja julkaisuluvan. Käytämme myös nettisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavia (Facebook, Instagram) erilaisten uutisten julkaisemiseen.

Seuran jäseneksi

Voit tulostaa jäsentietolomakkeen ja täyttää sen valmiiksi tullessasi aikuisten jumpalle tai perheliikuntaan. Lomakkeita saa myös paikan päältä kun tulet jumpalle.

Lomakkeet

PDF-tiedostoperheliikunta ilm.pdf (64 kB)
PDF-tiedostoaikuiset ilm.pdf (64 kB)

Lasten ryhmiin ilmoittautuminen sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Huom! Jos lapsesi on aiemmmilla kausilla jumpannut seurassamme, niin kokeile tilata järjestelmällä TÄÄLTÄ uusi salasana sähköpostiisi, jonka olet ilmoittanut lapsesi tietoihin.

Lue lisää ilmoittautumisesta TÄÄLTÄ.