Aikuiset

Tehotreenit:

Kahvakuula naisille ja miehille

Kokonaisvaltainen treeni koko keholle. Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Koska keskivartalo on keskeisessä osassa liikkeiden hallinnassa, kahvakuulatreeni tekee keskivartalosta vahvan ja ryhti paranee. Tunnilla saat hien pintaan ja kuulan kokoa kasvattamalla haastat itsesi kehittymään kauden edetessä. Oma kahvakuula mukaan! Tervetuloa tehotreeniin!

RVP

RVP eli reisi-vatsa-pakara -tunnilla tehdään nimensä mukaisesti lihaskuntoliikkeitä kehonpainolla (tai pienillä käsipainoilla) reisille, vatsalle ja pakaroille menevän musiikin rytmiin. Rytmitajua et tarvitse, riittää että sinulla on reidet, vatsa ja pakarat! Tunti sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille.  

Kuntovoimistelu

Voimaa vartaloon ja lisää liikkuvuutta: Aikuisen naisen jumppa, jossa lihaskuntoa lisätään eri välinein. Liikkuvuutta eli notkeutta kehitetään venyttävillä liikkeillä ja tasapainoharjoitteilla. Hyvä ja hallittu liikkuvuus mahdollistaa turvallisen nivelten liikkeen liikuttaessa sekä kaikissa päivittäisissä toimissa.

Miesten treeni

Tehokasta jumppaa kaikille lihasryhmille välineillä ja ilman. Teemanamme on lisätä liikkuvuutta ja liikettä! Jumpan lopuksi rentoutamme lihakset ja venytämme ne takaisin kohti lepopituutta. 

Tanssitreeni:

Intro Black Street

Musiikin mukana pehmeästi liikkuva, koko kehon mukaan ottava aerobic. Sujuvat siirrot ja sopivan pitkät askelkuviot.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. 

Kehonhuolto:

Lempeä jooga

Selätä stressi, kiire ja kireydet joogan avulla. Hatha- joogaan perustuvalla tunnilla tehdään lujan lempeitä harjoituksia, syvennetään hengitystä ja annetaan mielelle tietoisesti mahdollisuus rentoutua. Pukeudu mukaviin joustaviin vaatteisiin, ota jumppa/joogamatto ja viltti mukaasi. Tunti sopii myös aloittelijoille, Tervetuloa!

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla teema vaihtuu muutaman viikon välein ja pääset huoltamaan kehoa eri menetelmin. Luvassa on mm. keppijumppaa, venyttelyä, putkirullausta, faskiapalloja ja  paljon muuta! Myös toiveita ja rajoituksia kuunnellaan. Sopii kaikille.

Seniori:

Ikiliikkujat

Tunnilla pidetään huolta siitä, että jokainen voi vahvistaa lihasvoimaansa, tasapainoaan ja kestävyyttään omien voimiensa mukaan. Jumpassa ei vaadita akrobaatin taitoja tai villejä pyörähdyksiä, vaan tunnit voidaan aloittaa pienestä liikkeestä ja kevyestä kävelystä ryhmän kunnon mukaan. Sisääntulo pääovesta, jumppaamaan pääsevät myös liikuntaesteiset.