Aikuiset

Tehotreenit:

Kahvakuula

Kokonaisvaltainen treeni koko keholle. Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Koska keskivartalo on keskeisessä osassa liikkeiden hallinnassa, kahvakuulatreeni tekee keskivartalosta vahvan ja ryhti paranee. Tunnilla saat hien pintaan ja kuulan kokoa kasvattamalla haastat itsesi kehittymään kauden edetessä. Oma kahvakuula mukaan! Tervetuloa tehotreeniin!

Kuntovoimistelu

Voimaa vartaloon ja lisää liikkuvuutta: Aikuisen naisen jumppa, jossa lihaskuntoa lisätään eri välinein. Liikkuvuutta eli notkeutta kehitetään venyttävillä liikkeillä ja tasapainoharjoitteilla. Hyvä ja hallittu liikkuvuus mahdollistaa turvallisen nivelten liikkeen liikuttaessa sekä kaikissa päivittäisissä toimissa.

Miesten treeni

Tehokasta jumppaa kaikille lihasryhmille välineillä ja ilman. Teemanamme on lisätä liikkuvuutta ja liikettä! Jumpan lopuksi rentoutamme lihakset ja venytämme ne takaisin kohti lepopituutta. 

Tanssitreeni:

Intro Black Street

Musiikin mukana pehmeästi liikkuva, koko kehon mukaan ottava aerobic. Sujuvat siirrot ja sopivan pitkät askelkuviot.

Kehonhuolto:

Lempeä jooga

Selätä stressi, kiire ja kireydet joogan avulla. Hatha- joogaan perustuvalla tunnilla tehdään lujan lempeitä harjoituksia, syvennetään hengitystä ja annetaan mielelle tietoisesti mahdollisuus rentoutua. Pukeudu mukaviin joustaviin vaatteisiin, ota jumppa/joogamatto ja viltti mukaasi. Tunti sopii myös aloittelijoille, Tervetuloa!

Toiminnallinen kehonhuolto

Maalis-huhtikuussa kehonhuollossa  on rauhallista, aerobista ja huoltavaa harjoitusta. Kevyillä pumppaavilla liikkeillä kuljetetaan lihaksiin verta, joka poistaa kuona-aineita. Harjoituksen jälkeen lihakset palautellaan lepopituuteen. Avainsanana on rauhallisuus.