Aikuiset

Tehotreenit:

TEHOtreeni

Kokonaisvaltainen treeni koko keholle - ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.

Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Harjoittelussa käytetään oman kehon painon lisäksi mm. kahvakuulia, käsipainoja, hyppynaruja ja keppejä. Omia välineitä et välttämättä mukaasi tarvitse - kausi aloitetaan oman kehon painolla tehtävällä treenillä ja kauden edetessä otetaan mukaan mainittuja välineitä.

Tehotreenissä saat hien pintaan, niska- hartiaseudun veren kiertämään, ryhdin paranemaan ja sykkeen nousemaan. Treeni tehdään menevän musiikin tahtiin. Kotiinviemisiksi väsynyt mutta vireä kroppa ja virkistynyt mieli.

Ohjaaja lupaa haastaa jokaisen tekemään vähän enemmän kuin yksin tulisi tehtyä! Tervetuloa mukaan, vanhat ja uudet treenaajat! 

Kuntovoimistelu

Lihaskuntoa ja lisää liikkuvuutta jokaiselle! Aikuisen naisen arkijumppa, jossa lihaskuntoa lisätään eri teemoin ja välinein. Liikkuvuutta eli notkeutta kehitetään venyttävillä liikkeillä ja tasapainoharjoitteilla. Hyvä ja hallittu liikkuvuus mahdollistaa turvallisen nivelten liikkeen kaikissa päivittäisissä toimissa.

Miesten treeni

Tehokasta jokamiehen jumppaa kaikille lihasryhmille välineillä ja ilman! Teemanamme on lisätä ikään tai kuntotasoon katsomatta liikkuvuutta ja liikettä. Treenin lopuksi rentoutamme lihakset ja venytämme ne takaisin kohti lepopituutta. 

Tanssitreeni:

Intro Black Street

Musiikin mukana pehmeästi liikkuva, koko kehon mukaan ottava aerobic. Sujuvat siirrot ja sopivan pitkät askelkuviot.

Zumba

Zumba on vauhdikas ja energinen tanssillinen iloinen tunti, jossa hiki nousee otsalle ja hymy huulille. Zumba -tunnilla liikutaan latino rytmien ja kansainvälisen musiikin tahdissa. Tunti sopii sekä aloitteleville että edistyneille liikkujille. Hyvä, iloinen ja energinen olo on tämän tunnin jälkeen taattu!

Kehonhuolto:

Lempeä jooga

Selätä stressi, kiire ja kireydet joogan avulla. Hatha- joogaan perustuvalla tunnilla tehdään lujan lempeitä harjoituksia, syvennetään hengitystä ja annetaan mielelle tietoisesti mahdollisuus rentoutua. Pukeudu mukaviin joustaviin vaatteisiin, ota jumppa/joogamatto ja viltti mukaasi. Tunti sopii myös aloittelijoille, Tervetuloa!

Toiminnallinen kehonhuolto

Dynaaminen kehonhuolto on rauhallista, aerobista ja huoltavaa harjoitusta taustamusiikin soidessa. Kevyillä pumppaavilla liikkeillä kuljetetaan lihaksiin verta samalla kuona-aineita poistaen. Harjoituksen jälkeen lihakset palautellaan lepopituuteen.