Lapset

Alle kouluikäiset:

Perheliikunta 1-3 v

Yhteistä iloa koko perheelle! Perheliikunnassa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan liikuntaharrastusta yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja vahvistetaan lapsen motorisia taitoja sekä tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Tuntien tarkoituksena on saada koko perheelle positiivisia kokemuksia liikunnasta.

Satutanssi 3-5 v

Tervetuloa 3-5-vuotiaiden tanssitunnille. Tunneilla tanssitaan ja leikitään hyvällä mielellä lasten taitotaso huomioon ottaen. Tanssissa vanhemmat eivät ole mukana tunneilla.

Liikuntaleikkikoulu 3-4 v ja 5-6 v

Liikuntaleikkikoulussa eli liikkarissa liikkumisen ilo yhdistyy tärkeiden liikunnallisten perustaitojen harjaannuttamiseen.  Liikuntaleikkikoulussa opitaan kehon hallintaa, perusliikkeitä ja ryhmässä toimimista sekä koetaan oivaltamisen ja onnistumisen elämyksiä. Liikkarissa vanhemmat ovat noin kerran kuussa mukana suosituilla perhetunneilla.

Kouluikäiset:

Voimistelukoulu 1-3 lk ja 4-6 lk

Hei sinä Voimistelusta kiinnostunut koululainen! Tule kokeilemaan Voimistelua erilaisten leikkien yhteydessä. Ryhmässämme opit lajin alkeita ja saat uusia ystäviä sekä onnistumisen kokemuksia.  Mukaan tarvitset hyvän mielen, innokkuutta ja juomapullon. Tavataan tunneilla, tervetuloa pitämään hauskaa!

Tanssin iloa Eskari-3 lk ja 4-6 lk

Tunnilla tutustutaan tanssiin ja omaan liikkeeseen leikin ja tutkailun kautta. Käymme läpi tanssitekniikkaa mm. street- ja nykytanssista, mutta pääpaino on rohkaista tanssin iloon. Tunnilla vahvistetaan kehontuntemusta helpoilla koreografioilla ja vapailla harjoituksilla.

Akrobatia 1-3 lk ja 4-6 lk

Ryhmässä tehdään akrobatiaa ja pyramideja, lihasvoimaa, vartalonhallintaa, venytellään ja käytetään erilaisia välineitä leikkiä unohtamatta. Pelit ja temppuradat ovat osana tuntia. Jokaisen ryhmäläisen taitotaso otetaan huomioon ja tavoitteena on että kaikilla olisi mukavaa. Ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, tervetuloa kokeilemaan! 

Parkour 3-6 lk

Parkourissa lähestytään urbaaneja katuympäristöjä uudesta perspektiivistä ja opetellaan hyödyntämään omaa kehoa sulavasti ja tehokkaasti hankalissakin ympäristöissä liikumiseen.