Lapset

Alle kouluikäiset:

Perheliikunta 1-3 v

Yhteistä iloa koko perheelle! Perheliikunnassa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan liikuntaharrastusta yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja vahvistetaan lapsen motorisia taitoja sekä tutustutaan eri liikuntavälineisiin. Tuntien tarkoituksena on saada koko perheelle positiivisia kokemuksia liikunnasta.

Tanssi 3-5 v

Tervetuloa 3-5-vuotiaiden tanssitunnille. Tunneilla tanssitaan ja leikitään hyvällä mielellä lasten taitotaso huomioon ottaen. Tanssissa vanhemmat eivät ole mukana tunneilla.

Liikuntaleikkikoulu 3-4 v ja 5-6 v

Liikuntaleikkikoulussa eli liikkarissa liikkumisen ilo yhdistyy tärkeiden liikunnallisten perustaitojen harjaannuttamiseen.  Liikuntaleikkikoulussa opitaan kehon hallintaa, perusliikkeitä ja ryhmässä toimimista sekä koetaan oivaltamisen ja onnistumisen elämyksiä. Liikkarissa vanhemmat ovat noin kerran kuussa mukana suosituilla perhetunneilla.

Kouluikäiset:

Voimistelu

Hei sinä Voimistelusta kiinnostunut koululainen! Tule kokeilemaan Voimistelua erilaisten leikkien yhteydessä. Ryhmässämme opit lajin alkeita ja saat uusia ystäviä sekä onnistumisen kokemuksia.  Mukaan tarvitset hyvän mielen, innokkuutta ja juomapullon. Tavataan tunneilla, tervetuloa pitämään hauskaa!

MixDance 1-7 lk

MixDande tunnilla tutustutaan tanssin saloihin. Käymme läpi eri tanssityylejä, leikimme ja pidämme hauskaa. Tunnilla olemme avojaloin tai tossut jalassa. Tule mukaan kokemaan ryhmäliikunnan iloa tanssillisen liikkumisen kautta!

Akrobatia Saturnus 1-3 lk ja Akrobatia sirius 4-7 lk

Ryhmässä tehdään akrobatiaa ja pyramideja, lihasvoimaa, vartalonhallintaa, venytellään ja käytetään erilaisia välineitä leikkiä unohtamatta. Pelit ja temppuradat ovat osana tuntia. Ryhmässä syntyy voimakas yhteenkuuluvuuden tunne. Jokaisen ryhmäläisen taitotaso otetaan huomioon ja tavoitteena on että kaikilla olisi mukavaa. Ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, tervetuloa kokeilemaan!